Gabriel Kubjas,kes on rohkem tuntud kui Farmi-Gabriel, meenutas "Duublis" telesaadet Farm, kust tema nägu vaatajatele tuttavaks sai.

Kuigi finaali jõudis hoopis Kalle, siis eestlastele on eredamalt meelde jäänud just Gabriel, kes saates vaid ühe nädala vastu pidas. "Seal läks natuke füüsiliseks see asi jah, kuna mind kaasvõistlejad põhimõtteliselt solvasid." Gabriel tunnistas, et osaline süü oli ka alkoholil, mis emotsioonid lakke viis.

Toona töötas staar veel turvamehena, kuid jääb kindlaks, et saatesse ta raha pärast ei läinud. "Ma läksin selle pärast, et see näitleja-uss piinas mind kogu elu. Ja siis, kui ma lugesin Kroonikast seda kuulutust, et otsitakse näitlejaid tõsielusarja, siis ma mõtlesin, et oo, see on mu võimalus."

Modellinduse juurde suunas Gabrieli hoopis hilisem kallim Tiina Jantson, kes teda endaga moeetendustele kaasa võttis. "Ja siis teatud inimene, kes meessoost modellidega tegeles, tegeles ka muude asjadega paralleelselt..."

Teleekraanidel nähtud Gabrieli kuulsus lendas raketina taevasse alles esimest korda stripparina lavale hüppates. "Mulle meeldib tantsida, mulle meeldib kõik see illustratsioon, mis sellega kaasas käib." Gabriel naljatas, et alguses vaid proovimiseks pakutud tööd proovib ta tänaseks juba 17 aastat.

Sarnaselt teistele tõsielusarjas osalenud staaridele tunnistab ka Gabriel, et tõesti on meedial kombeks neile ülekohut teha. "Kui sa annad intervjuu, keeratakse sõnad teistpidi ja tuleb hoopis mingi muu tekst. Siis ikka tahetakse lolliks teha, et ikka rohkem rahvas naeraks."

Eriti äärmusliku näitena toob Gabriel artikli, milles tema uut kaasat lahati. "Siis kui ma oma türklannast lahku läksin, siis tekkis mul üks uus naisterahvas. Ma küll ei tahtnud rääkida, sest tean, et keeratakse, aga kuidagi otsustasin ütelda, et see naine on minust 17 aastat noorem. Aga lehte tuli hoopis 17-aastane."

Gabriel selgitas, et tegelikult pole kuulsus üldse mingi meelakkumine. "Sa tead, et kogu aeg oled luubi all, pead alati ennast kontrollima." Ometi tunnistas staar, et ka tema on mõnel perioodil oma tuntust liiga lõdvalt võtnud. "Ma olen ju inimene, ma ei taha kogu aeg kuulus olla. Selles ongi miinused ja plussid, et mingisugune edevuse moment on, aga eraelu pole. Mind häirib see ja ma ei arvestanud, et sellega siin elus üldse nii kaugele lähen."

Gabriel tõdes, et pole praegu populaarsust kogunud tõsielusarja "Rannamaja" veel kordagi vaadanud, kuid tagasiside eriti hea ei näi olevat. "Ma olen kuulnud, et inimesed ei oska käituda ja see toob miinuseid edaspidisesse ellu, sest elu läheb edasi ka peale "Rannamaja"."

Seda, millega Gabriel praegu tegeleb, ta avalikustada ei soovi. "Ma tegelen paljude asjadega, teen tõsist tööd, aga las see jääb." Tõsielusarja oleks staar nõus uuesti minema vaid juhul, kui tegu on tagasihoidliku ja intelligentse seltskonnaga.