Näitlejanna Emma Thompson tunnistab, et oli äärmiselt ehmunud, kui selgus, et temaga pilti soovinud ettekandja vallandati. Selgub, et ülemus ei teinudki kõige valemat otsust ning ka hea tava on sellise teguviisi poolt, vahendab BBC.

Kui enamik tavainimesi saab käia restoranis õhtut nautimas ilma segavate asjaoludeta, siis kuulsustel rahulik einestamine nii lihtne ei ole. Just seetõttu võib nii mõnigi staar ärrituda kui fänn keset suutäit temaga jutustama tuleb.

Thompson külastas viie tärniga restorani, kus tema juurde astus samas söögikohas töötav ettekandja ja küsis, kas tohib end näitlejannaga pildistada. Thompson viisakalt keeldus ning selgitas, et ei soovi oma kaaslasele ebamugavust tekitada ning õhkkonda rikkuda.

Järgmisel päeval kõrvaldati töötaja oma ametilt, sest ta oli rikkunud hotelli, milles söögikoht asus, karmi reeglit. Kui näitlejanna sellest kuulis, helistas isiklikult restorani mänedžerile ning palus töötaja tagasi võtta. Mändžer keeldus kommenteerimast, kas Thompsoni soov võeti vastu.

Tasub siiski meeles pidada, et staaridele on fännidega pildistamine tööalane ülesanne, mistõttu ei ole nad alati nõus neid pilte tegema. Hinnalisemad asutused on loonud enda ruumidesse keskkonna, kus tuntud inimesi tööalastest kohustustest säästetakse. Ka eliidile korraldatud pidudel on piltide tegemine tihti täielikult keelatud.

Mitmetel staaridel on pildistamise suhtes oma arvamus. Piers Morgan leiab näiteks, et pilte peab tegema. "Need staarid, kes keelduvad, peaks meeles pidama, et nad on kuulsaid AINULT tänu inimestele, kes nende vaatamise eest on nõus maksma." Maggie Smith mäletab veel aega, mil olukord oli tunduvalt rahulikum. "Kõige hullem on see, et varem küsiti vaid autogramme, nüüd tahavad kõik pilte. Privaatsusest ei ole midagi olulisemat, kuid varsti pole seda kellelgi. Keegi ei saa enam privaatne olla."