Tüli algas seigast, kui üks mees tagurdas peaaegu otsa Baldwini naisele ja lapsele, kes ootasid äärekivil pereisa, vahendab TMZ.

"Kui kaks New Yorkist pärit meest hakkavad parkimiskohas vaidlema, siis vahetatakse ka teravaid sõnu ning pärast liigutakse eludega edasi," räägib Baldwin. Juhtus aga nii, et lisaks sõnadele sattus vahetusse ka rusikahoop, või vähemalt nii väidab tüli teine osapool Wojciech Cieszkowski.

Nüüd kaebab SNL näitleja ohtlikku tagurdajat kohtusse laimu levitamise eest. Kohtudokumentide alusel valetas mees korduvalt möödunud aastal toimunud seiga kohta ning nõuab juhtunu eest ka absurdselt suurt valuraha.

Baldwin on tunnistanud vaid nii palju, et tõukas Cieszkowski't tüli käigus õrnalt. Seda kinnitab ka sündmuspaigas olnud videokaamera salvestis. Käesoleva aasta alguses leppis Baldwin prokuröridega kokku, et näitleja jääb süüdi teise astme kehalises väärkohtlemises. See tähendab, et Baldwin pidi läbima paar vihateraapia koolitust. Nüüd süüdistab näitleja Cieszkowskit tema hea nime mustamises.