"On olnud kordi, kus ta räägib endale vastu milleski, mida ta eelnevalt on jaatanud, pärast eitanud," kirjeldab Reet hetki, kus ta Brigitte peale on kõige vihasem olnud.

Ka skandaalitari ema tunnistab, et Brigitte on oma terava keele pärinud temalt ning ka tema on ta saanud oma karmide väljaütlemiste pärast tunda viha.

Samas tunnistab Reet, et Brigittele suunatud viha teeb teda kurvaks. "Miks on meie ühiskonnas nii palju vihakõnet? Miks on meie ühiskonnas nii palju inimesi, kes vihkavad, kes halba kommenteerivad?" küsib Reet ning lisab: "make love, not war!"

Reeda käest uuriti ka seda, kas ta on tundnud oma tütre väljaütlemiste pärast kunagi häbi. "Ma pole sind kasvatanud selliseks toredaks, tubliks tüdrukuks, kes on väga raamides ja kes ei julge öelda, mida ta tahab või ei taha. Kui ma olen oma kasvatuses rõhunud sellele, et sa oleks julge ja valmis rääkima igal teemal, siis see ei ole mulle takistuseks," ütleb ta.

Tuleb välja, et Brigitte ema lootis, et tütrest saab hoopis arst. Kuid nüüd ta mõistab, et tütre tähelepanuvajadus on nii suur, et ükski muu eriala seda ei suudaks taltsutada.

Jaga
Kommentaarid