Eepilise seriaali peaosatäitjate hulka kuulub mitmeid televaatajatele teada-tuntud nägusid nagu Oscari võitja Helen Hunt, Emmy ja BAFTA auhinna võitnud Sean Bean ning Oscari nominent Lesley Manville („Lõbutüdrukud“). Lisaks Briti tõusvad tähed Jonah Hauer-King ja Julia Brown koos mitmete Poola näitlejatega.

Erinevates Euroopa paikades (sh Poolas, Prantsusmaal, Saksamaal ja Suurbritannias) filmitud sari räägib loo sõja algusaastatest. Lugu jälgib Euroopa eri paigust pärit tegelaste põimuvaid saatuseid ning seda, kuidas sõda nende igapäevaelusid mõjutas. Rääkides lugusid tavainimestest, kes läbi Teise maailmasõja konflikti meie maailma kujundasid, pakub see sari kõike – ustavust ja jõhkrust, vaprust ja hirmu, armastust ja kaotust, lootusi ja unistusi.

Adrenaliinist pakatav ning emotsionaalselt kaasahaarav draamasari „Maailm leekides“ esilinastub 10. novembril kell 22.00 telekanalil Epic Drama.

Vaata treilerit!



Telekanal Epic Drama näitab 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas kõrgresolutsioonis kvaliteetseid ajastudraamasid, millest enamik värskemad kui kolm aastat. Epic Drama on Eesti televaatajatele kättesaadav Telia ja Levikomi TV-teenuse klientidele.

Jaga
Kommentaarid