Täna õhtul toimuv Hospitality Estonia jõuab Eestisse järjekorras neljandat korda ning Kultuurikatlas esinevate artistide nimistu on võimsam kui kunagi varem. Sündmusel astuvad üles mitmeid olulisi bassimuusika auhindu noppinud Camo & Krooked, legendaarsed Brasiilia produtsendid S.P.Y. ja Urbandawn ja elektroonilise muusika sõpradele pikka tutvustamist mitte vajav Metrik Suurbritanniast. Kohalike artistide lippu hoiavad kõrgel MHKL ja Majestim, kes toovad esmakordselt lavalaudadele ühise back-to-back(vastamisi – toim.) seti ja Sound In Noise, kes avaldab täna õhtul esimese osa oma debüütalbumist. Hospitality Estonia õhtut võõrustab mikrikuningas
Dynamite MC Suurbritanniast.

Hospitality pidude ajalugu ulatub aastasse 2005 ning nende taga seisab tänavu 23ndat tegutsemisaastat tähistav mainekas Londoni plaadifirma Hospital Records. Väikesest klubist plaadifirma kodulinnas alguse saanud peosari kogus kiiresti populaarsust ning sai üleilmseks brändiks, kus astuvad üles Hospital Recordsi enda artistid ja teised hetkel kuumad elektroonilise muusika DJ-d, produtsendid ja MC-d.

Hospital Records on koduks mitmetele tuntud artistidele, kelle hulka kuuluvad teiste seas Danny Bird, Camo & Krooked, Fred V & Grafix, High Contrast, London Elektricity ja paljud teised. Suurbritannia suurim trummi ja bassi plaadifirma Hospital Records on pälvinud mainekal Drum & Bass Arena Awards auhinnagalal parima plaadifirma tiitli lausa kaheksal korral.

Hospitality Estonia toimub täna, 8. novembril algusega kell 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Üles astuvad Camo & Krooked, S.P.Y., Metrik, Urbandawn, Dynamite MC, Sound In Noise, MHKL & Majestim. Viimased piletid alates hinnaga 25 € on saadaval Ticketeris.