Õhtune pidu algab Must Mesi resident DJ-de Heidy Purga ja Bert On Beats souli, funki, disco, r’n’b ja hiphop rütmide saatel, mustaks ning võrratuks kirsiks tordil on aga rahvusvahelise 15-liikmelise afrobeat ja funk orkestri Afro Tallinn Beat Orchestra kontsert.

“Olen veendunud, et omanäolisest ja uuest kultuurinähtusest, mis toob kokku toredad inimesed, parimad maitsed ja hea muusika, sünnib midagi erakordset,” sõnab Purga. ”Ootan väga seekordse peaesineja Afro Tallinn Beat Orchestra live kontserti, nende muusika muudab Black Food Festivali õhtuse programmi kahtlemata erakordselt meeldejäävaks.” Purga kinnitusel on Põhjala tehas paljude jaoks kindlasti veel avastamata asukoht, kuhu tasub lisaks üritustele tulla uudistama ka omanäolist arhitektuuri. Põhjala tehasest sai hiljuti ka Euroopa Kultuuritehaste ametlik liige.

Black Food Festivali korraldaja Karin Lillemaa kinnitusel saab ka õhtusel üritusel nautida musti toite ja jooke. “Valik ei ole küll nii rikkalik kui päeval, seega tasub juba varakult festivalile tulla sööke-jooke ja programmi nautima ning seejärel õhtule järelpeoga ilus punkt panna.”

Black Food Festival x Must Mesi järelpeo pilet maksab eelmüügist ja Black Food Festivali käepaelaga 8 eurot, uksel 10 eurot. Eelmüük lõpeb üritusele eelneval päeval. Piletid on müügil Ticketeris. Üritusele tasub kaasa varuda ka sularaha.

Black Food Festival Tallinn toimub 23. novembril kell 11.00-20.00 Põhjala Tehases (Marati 5a, Tallinn). Festivalil saab nautida paljusid erinevaid musti toite, jooke, samuti soetada musta disaini ja muud mustavat. Festivali kaks lava on täis muusikat, töötubasid, intervjuusid jne. Õhtu saab meeleoluka punkti samas kohas toimuva järelpeoga Must Mesi, mis algab kell 21.00.

Black Food Festivali piletid Ticketeris: https://www.ticketer.ee/black-food-festival-tallinn-2019/