Sofi Tukker on autentsuse ja enesearmastuse täielikult omaks võtnud ning julgustab ka teisi end vabaks laskma. Nende fännibaas kasvab iga kontserdiga ning pöörane lähenemine tantsumuusikale väljendub põnevates katsetustes anda kuulajale edasi emotsioone nagu rõõm, julgus ning vabanemine.

Duo koosseisu kuuluvad Sophie Hawley-Weld ja Tucker Halpern, kes kohtusid ülikooli üritusel, kus nad juhuslikult mõlemad esinema pidid. Halpern tegi kohapeal ühele Hawley-Weld'i loole remixi ja ülejäänu on juba ajalugu. Ansambli tähesära algatas debüütsingel “Drinkee”, mis pälvis nominatsiooni Grammy muusikaauhindade parima tantsuhiti kategoorias. Ka debüütplaat “Treehouse”, mida ansambel käis mullu suvel Tallinnas esitlemas, on saanud Grammy nominatsiooni parim tantsu- või elektroonilise albumi kategoorias. Sofi Tukkeri lood on varem figureerinud ka Apple iPhone'i reklaamides. Telekanal HBO kasutab bändi uut pala “Swing” oma 2020. aasta hooaja treileris.

Ansambli uus kauamängiv nimega “Dancing On The People” nägi ilmavalgust oktoobris. Plaadilt leiab kirju valiku lugusid inglise, portugali ja hispaania keeles, mis aitavad Sofi Tukkeril oma tantsumuusika visiooni, rõõmu ja seiklushimulisi ideid globaalsel tasandil edasi anda. Uued hitid “Purple Hat” ja “Swing” kõlavad nii vastupandamatult, et on pea võimatu neid kuulates mitte tantsida soovida.

“Alustasime selle EP kirjutamist pärast üht inspireerivat nädalavahetust Dominikaani Vabariigis. Olime sellest keskkonnast ja inimestest väga innustatud ning tahtsime seda tunnet oma live'idel edasi anda. Esineme aina suurematele rahvamassidele ja soovisime luua neid eepilisi ja nostalgilisi hetki, mis panevad inimesi samal ajal nutma ja tantsima. See lugude kogum esindab tõeliselt seda, kuidas me end üle kogu maailma esinedes, inimestega kontakti luues ja muusika sees elades tunneme. Need lood on peegeldus meie viimase aasta elukogemustest, nii väljakutsetest kui tähistamishetkedest, samuti kasvavatest ning üha pöörasematest kontserdikogemustest. Meil on nii hea meel seda muusikat lõpuks maailmaga jagada ja loodame, et see liigutab inimesi, seda igas mõttes.”

Sofi Tukker esineb Tallinnas, klubis Hollywood järgmise aasta 21. aprillil. Kontserdil tulevad esitamisele nii uuemad kui vanemad lood, mille nimistusse kuuluvad hitistaatusse tõusnud “Best Friend”, “Batshit”, “Drinkee”, “Baby I'm a Queen” ja “Energia”. Sofi Tukkeri kontserte kirjeldatakse kui “suurt pidu”. “Armastame väga inimesi, kes meie kontsertidele tulevad. Publik võib arvestada, et neil on pärast lihased kanged, vajavad duši ja ilmselt sätendavad üle keha, seda teadmata põhjustel,” kirjeldab duo, mida nende esinemisest oodata.

Piletid tulevad müüki sellel reedel, 22. novembril kell 11:00 Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.