Saatejuht Robert Rooli küsimuse peale, et pärast mitmendat päeva kooselu selliseid fotosid tegema mindi, muutus paarike üpriski närvilises. "Teeme ühe asja selgeks - me ei ela koos!" põrutas Neitsov.

Siiski lükkas Ilves ümber kujutluse nagu nende suhe oleks hea reklaamitrikk nende ühisele tuurile. "Täpselt nii võib see ju tunduda," tunnistas ta. "No aga see ei ole ka ju vale. Selles mõttes, et see mõjub ju nii," lisas Neitsov.

"Ma olin kindel, et Pauli-sugusega ei hakka mitte midagi olema," väidab Ilves, et seetõttu läks ta üldse skandaalse minevikuga kitarristiga tuurile. "Ma ei vaata Pauli-sugust meest. Ma vaatan endast vanemaid. Paul on minust noorem, see on minu jaoks täielik šokk," lisas Ilves.

"Siis ma mõtlesin ka seda, et ma tahan näha seda idiooti, kes üritab nelja lapsega ema ära võrgutada," meenutab naine.

Samuti tulid jutuks ka noorpaari poolpaljad fotod, mis tulid avalikkuse ette eelmisel nädala. Miks nad selliseid paljastavaid pilte oma jälgijatega jagasid? "Minu arust on see loogiline," ütles Neitsov ning temaga nõustunud Ilves lisas, et tema võtab poolalasti pilte kunstina. "See oli selline idee, ühiselt," lisas tuntud tšellomängija. Tema arvates ei ole tegemist privaatse materjaliga.