Süüdimõistetud koomik Bill Cosby veedab vaatamata suurele jõukusele ja mõjukusele oma viimaseid eluaastaid trellide taga maksimaalse julgestusega vanglas Philadelphias. Siiski väidab koomik, et tema vabadusekaotuse taga on prokuröride poolt käivitatud salaplaan, vahendab Deadline.

Cosby sõnul kasutab mees oma aega teistele kongikaaslastele elutarkusi jagades.
"Mul on kaheksa aastat ja üheksa kuud veel jäänud," ütleb Cosby. "Kui me hakkame ametnikega rääkima katseajast, siis ma ei väljenda grammigi kahetsust. Ma olin seal. Mind ei huvita, kui suur hulk inimesi räägib sellest teemast, kui neid ei olnud seal. Nad ei tea."

Ülemöödunud aasta aprillis leidis Pennsylvania vandekohus, et "The Cosby Show" staar on süüdi kolmes seksuaalse väärkohtlemise juhtumis. Süüdistuste kohaselt uimastas Cosby salaja naisi ning kasutas neid seksuaalselt ära. Koomik mõisteti süüdi teises kohtuprotsessis ning möödunud aasta sügisel kaotas Cosby vabaduse kümneks aastaks. Cosby otsusega ei nõustu.

"See kõik on salaplaan. Terve see vandekohtu asi," ütleb 82-aastane koomik intervjuus läbi telefoni. Oma elamistingimusi kirjeldas maailmakuulus koomik irooniaga. "See siin on minu penthouse. Ma olen privilegeeritud mees vanglas," ütleb Cosby, kes praegu õpetab ning julgustab kaasvange läbi programmi Mann Up.