"Olen alati tahtnud laulja olla nii kaua kui ma mäletan," räägib Kolk saates "Õhtu!". "Kui ma ei oleks laulja, siis oleksin ilmselt kriminaaluurija. Ühel hetkel taipasin, et see oleks suund minu isiksuses."

Tundub, et sõrmejälgi neiu niipea otsima ei tiku. Eestis armastatud lauljatar on vahepeal muusikat produtseerinud USAs ning kuulsus pole kunagi varem olnud käegakatsutavam. "Mul on kujunenud tiim inimestest, kes mind aitavad ja kellega ma koos asju teen," kirjeldab Kolk oma tiimi, kelle seas on ka Justin Bieberi ja Mariah Carey'ga töötanud produtsent. Näiteks aitasid sõbrad pääseda lauljataril privaatsele peole popstaar Jennifer Lopezi seltsis. "Käisin tema tuuri viimast kontserti vaatamas ning tänu sõpradele sain tema privaatpeol viibida," meenutab Kolk. Juhtus suisa nii, et mõlemad lauljatarid kandsid leopardi mustrit.

Ühtlasi vastab neiu ka teravale küsimusele, mis pikka aega on fännidel mõttes mõlkunud. Kas ja kellega neiu suhtes on? "Eraelust ma tavaliselt ei räägi," jääb Kolk ettevaatlikuks. "Aga võin öelda, et ma olen väga õnnelik." Ka küsimuse peale, kas uus silmarõõm on pärit kodust või võõrsilt, vastab neiu: "Mul on väga hästi kõik." Mõistagi kaitseb lauljatar enda suhte privaatsust, sest elu ristteel armastuse ja kuulsuse vahel valiks Kolk kindlasti armastuse.

Ühtlasi põletab laulajtari jälgijaid küsimus, kuidas püsib Kolk nii peenikesena? "Ei tea, ma söön absoluutselt kõike ja ei tee trenni koguaeg," räägib Kolk. "Minu lemmiktoit on pasta."

Väga produktiivsel perioodil lauljatari elus avaldab Elisa Kolk lähitulevikus uue albumi ja muusikavideo.