1. Kohmetu pingviin

Kui taipad oma libisemisest alati liiga hilja, et midagi ette võtta. Soovitatav on kodunt lahkuda põlve- ja küünarnukikaitsmetega.

2. Märg mudilane

Kui lisaks kukkumisele õnnestub sul ära mäkerdada iga sentimeeter oma riietusest, siis oled märg mudilane. Soovitatav on kahe vihmakeebi kandmine.

3. Tasa ja targu

Kui eelistad liikuda tänaval ülima ettevaatlikusega nagu mägironija, saates kukele kõik ärikohtumised ja bussiajad. Soovitatav on paks kihiline riietus, sest täna oled õues kaua.

4.Visa hing

Kui keeldud olemast läbikukkuja ning võitled visalt halastamatu gravitatsiooniga. Soovitatav hüüdnimi sulle on Will Smith.

5. Kaamera ei maga

Oskad kukkudes jääda niivõrd stiilseks, et see näib lavastatuna. Soovitused sinule puuduvad, sest oled täiuslik juba praegu.
6. Uiskudega emaüsast

Kui sündisid jäähallis ning sulle jääb arusaamatuks, miks inimesed üldse virisevad. Soovitatav on oma andeid vähem inimestele nina alla hõõruda, siis jääb rohkem sõpru alles.

7. Riskikuller

Sa ei saagi kukkuda, sest jooksed surmast kiiremini. Sa oled liiga kiire. Sina oled Lighting McQueen. Soovitused on sinu jaoks rangelt soovituslikud.

8. Rulataja

Kui skatepark on elu. Soovitatav on püsida koolis, sest sponsori leidmisega võib aega minna.

9. Allaandja

"Eks ma siis rooman täna." Soovitatav on vältida kruusateed.
10. Kodukana

Ainus viis võita on üldse mitte mängida. Otsustasid täna üldse koju jääda. Soovitatav on lugeda raamatut.