Filmi "Whiplash" staar soovib jätta enda endise elukaaslase nime loost välja. Benoist hakkas kohtama endast noorema mehega, kellega oli varasemalt kujunenud sõprus. Mees pani näitlejatari tundma erilise ning väärtuslikuna, kuid tegemist oli vaikusega enne tormi, vahendab Deadline.

Aja möödudes hakkasid ilmnema mehe juures punased lipud - temperament, mis rahulikust olekust võis tõusta nullist kuuekümneni kõigest sekundiga. "Mul on endiselt keeruline lahata, mida ma mõtlesin ja tundsin, et jäin endiselt selle piduriteta rongi peale," räägib Benoist. Näitlejatar lisab, et üheks põhjuseks võib olla üles kasvamine vägivallatus, kuid siiski katkises kodus.

Noore mehe väärkohtlemise juured irdusid suurest ebakindlusest ja depressioonist. Armukadedushoos võis mees kontrollida näitlejatari sõnumeid, kritiseerida naise riietust ning vihastada, kui Beinost suhtles mõne teise mehega platooniliselt.

"Minu näitlejatöö üleüldse oli tundlik teema," jagab Benoist. "Suudlusstseenid ning flirtivad kaadrid teiste meestega ei tulnud kõne allagi." Seetõttu oli tõusev täht sunnnitud loobuma karjäärivõimalustest ja sõpradest, et mitte teha armastatule haiget.

Siis algas füüsiline vägivald. Esimeses füüsilise väärkohtlemise episoodis viskas mees näitlejatarile smuuti näkku. "Ma õppisin väga kiiresti, mis tunne on olla maha surutud ning korduvalt näkku löödud. Ta võis anda mulle sellise obaduse, et läksin pildituks," puistab Benoist südant. "Ta tiris mind juukseidpidi mööda kõnniteed, lõi mind enda peaga, näpistas mind naha purunemiseni ning lükkas mu nii tugevalt läbi seina, et kipsplaat läks katki," räägib näitlejatar kohutavat lugu.

Näitlejatari sõnul õppis ta oma emotsioone varjama teiste inimeste eest, kuigi seesmiselt tundis ta end väga koledana. Ta püsis suhtes hirmu pärast, et mehe üksi jätmisel võib temaga midagi juhtuda.

Siis juhtus midagi, mis muutis kõike. Mees viskas teda iPhone'ga ning purustas tema silma iirise ja nina. Vigastused olid liiga räiged, et neid peita ning vabandused muutusid vähem usutavaks. Arstidele ütles näitlejatar, et kukkus näoli vastu maad. Vigastuste tõsidus ärgitas naist tegema oma elus kannapööret.

Mõne aja pärast pihtis Benoist juhtunust ühele sõbrale ning see oli esimene samm väärkohtleja juurest pagemiseks. "Lahkumine polnud lihtne. See pole sündmus, see on protsess," annab ellujääja nõu.