Kunstniku sõnul on tegemist brutaalse seguga vodevillist, maagiast, žongleerimisest ja püstijalakomöödiast.

Lisaks saab nädal aega kestval festivalil nautida stand-up komöödiat Venemaalt, Bulgaariast ja Soomest, tsirkust Leedust, improteatrit Taanist ja palju muud põnevat ja ootamatut, burleskist improvisatoorse muusikalini. Seekordse festivali etendused toimuvad seitsme päeva jooksul kahes kohas Tallinnas, klubis Heldeke ja Kellerteatris.

Esimestel päevadel on festivalil üles astunud Soome stand-up artist Kaisa Pylkkänen oma show'ga "No Penis, no knowledge", Leedust Marija Baranauskaitė performance'iga "The Sofa Project", Eestist Semjon Alonov "Hiigel Kääbusega" ja paljud teised.

13. ja 14. detsembril etendub Heldekeses rahvusvaheliselt tunnustatud koomiku Oleg Denisovi (Venemaa) lavashow. Denisovil on varasemalt etendunud kolm soololavastust Edinburghi Fringe festivalil, stand-up'i. Müütide, muinasjuttude ja privaatsuse ajad on möödas. Kõik teavad kõigi andmeid, kõik teavad kõigist kõike. Oleg uurib oma poliit-satiirilises lavatuses, kuidas inimesed saavad elada koos pettekujutluste ja illusioonidega, ajal, mil tõde on surnud. Teda erutavateks teemadeks on sõnavabadus, võltsuudised, maagiline realism, poliitika ja poliitikute düsfunktsionaalsus.

Festivali viimasel õhtul ootab publikut Gelsomiina Tsirkus, kes lõbustab vaatajaid klounaadiga, kus on kasutusel külluslik valik erinevaid köögiriistu. Frederico Fellini filmi "La Strada" lugu jõuab vaatajateni läbi klouni silmade ja nukuteatri. Laval Sandra Lange, lavastaja Laura Hallantie (Fin). Iga õhtu lõppeb Late Night Cabaret programmiga klubis Heldeke.