Takuma Tani nimelise jaapanlase sünniaastaks on 1977. 42-aastane mees tegeleb peamiselt muusikaga juba väga varasest noorusest alates — näiteks alustas ta laulmis- ja klaveriõpinguid 3-aastaselt, luuletuste kirjutamist teismelisena ning 28. eluaastaks oli moodustanud oma rokkbändi.

Väikeseks koolitüdrukuks hakkas Takuma riietuma 34-aastaselt ning tähistab varsti 10 aasta möödumist oma kummalise hobi algusest. Hoolimata küpsest vanusest on mees suutnud säilitada uskumatult noorusliku ja naiseliku välimuse ning kahtlemata on seejuures oluliseks trumbiks tema tagasihoidlik kasv — Takuma on vaid 162 cm pikk ja kaalub 47 kilo. Tema jalanumber on samuti pisike, mis muudab fotosessioonide ja videolavastuste tarvis sobilike rõivaste ja jalanõude leidmise väga lihtsaks.

Loomulikult mängib olulist rolli ka jumestuskunst ning nutikaimad nipid on Takumal hässti käpas. Mees on oma rollimängudega Jaapanis sedavõrd populaarne ja tuntud, et on osalenud mitmetes telešõudes ja isegi mõne võistluslikuma saate võitjaks kroonitud. Võib öelda, et ta on koolitüdrukukese imidži abil ehitanud üles märkimisväärse karjääri — lisaks meelelahutusele tegeleb ta ka naistele mõeldud rõivabrändiga AtukoSvet Tokyo ning tegutseb omaloodud kaubamärgi modellina.

Võiks ju stereotüüpselt eeldada, et Takuma on kindlasti äärmiselt ekstsentrilise maitsega ja pigem homoseksuaalne, ent see pole kaugeltki nii. Ta on hoopis abielus ja 2016. aastal tervitasid nad abikaasaga oma esimest ühist beebit.

“Minu roll siin ilmas on näidata maailmale, et kõik on võimalik. Igaüks võib olla ja teha täpselt seda, mida ta tahab! Ei maksa peljata seda, mida keegi teine sinust arvab. Ära pööra tähelepanu sellele, kas su välimus sobib su vanuse või sooga, lihtsalt naudi elu sellisena nagu sa päriselt oled!” on Takuma moto.

Allikas: Oddity Central