Kohaliku politsei sõnul leidis 51-aastase Kirsch`i surnukeha tema naine Kristyn Green. Viimane avastas mehe laupäeva pärastlõunal vannitoast. Parameedikud kuulutasid mehe surnuks sündmuskohal, vahendab välismeedia.

Politsei ega parameedikute sõnul pole põhjust kuritegu kahtlustada.

Kirsch, kes Eesti publikule pigem tuntud 90ndate seriaalist "Surematu", kus ta kehastas ühte peaosalise Duncan MacLeod`i (Adrian Paul) parimat sõpra Richie`t, on tuntud ka veel selliste seriaalide episoodidest nagu "Sõbrad", "JAG" ja "Kiirabihaigla". Viimastel aastatel tegutses mees teadaolevalt näitlemisõpetajana.

Seriaali "Surematu" Facebooki lehele postitati ka Kirsch`ile järelhüüe, mis ütles muuhulgas, et ilma temata oleks seriaal olnud palju mannetum. "Ta tõi huumorit, headust ja nooruslikku entusiasmi Richie Ryan`i tegelaskujusse läbi kõigi kuue hooaja," lisati järelhüüdes.

Meenutuseks Kirsch`i rolli kohta "Sõprades", siis tema kehastada oli esimese hooaja episoodis Monica poiss-sõpra, kes kõigile üllatuseks käis alles keskkoolis.

Kirsch oli õppinud Duke`i ülikoolis teadust, kuid kuna tema esimene roll oli juba 4-aastaselt ühes reklaamis, siis tõmbas teda näitlemise poole. Kokku jõudis ta mängida vähemalt 20 filmis.