Sel aastal 40. sünnipäeva tähistav Culkin selgitab, et tema kõige meelepärasemaks tegevuseks on nüüd vaid rahulikult koos kallima Brenda ja nende kassidega kodus olemine, vahendab Mirror.

Culkin tunnistab, et narkootikume tarbides mängis ta tulega, kuid ometi õnnestus kuidagi toime tulla ilma võõrutusravi abita. "Ma ei puuduta neid, kuigi jätkuvalt armastan neid. Nagu vanade sõpradega, kellega enam ei suhtle," selgitab näitleja enda ja mõjuainete praegust seotust.

Staar tunnistab, et ei oleks täna sama inimene, kui poleks narkootikumide tõttu nii rasket perioodi läbi elanud. "Mul oli tõeliselt vapustavaid kogemusi, kuid samas on see nii loll."

Culkin ja Brenda on koos olnud kolm aastat ning näitleja sõnul planeerivad nad hoogsalt ka pisipere. "Me harjutame kõvasti. Paneme plaani paika, sest kõik on õiges ajastamises. Pole midagi erutavamat kui elukaaslane, kes siseneb tuppa ja teatab, et tal on ovulatsioon."

Varasemalt on Brenda tunnistanud, et avalikkus ei tea tegelikult, kui armas, hooliv ja tark Culkin tegelikult on. "Ta teab, kes ta on ja on sellega täielikult rahul. See on üks kõige seksikamaid omadusi."