Veebruari alguses avati Maarjamäe lossis Anne Veskile pühendatud näitus "Anne Veski. Tähelend". Glamuurne pidu lõppes õhtusöögiga, millest Anne ja tema abikaasa Benno Beltšikov osa ei võtnud, sest järgmisel varahommikul pidi lauljatar olema "Terevisiooni" saates. Ja oligi!

Pärast saate lõppu oli Anne nõus andma Kroonikale pika intervjuu. Ma ei imestaks, kui seda teeks noor, oma karjääri alles alustav laulja, aga Anne, kes on laval olnud 42 aastat?! Temal pole ju vaja ei tuntust ega kuulsust, sest need mõlemad on tal ammu olemas. Pealegi on ta jaganud aastakümnete jooksul tuhandeid intervjuusid.

Küsin Annelt keset tühja ETV meigiruumi, kuidas ta enne hommikusi esinemisi magada saab. "Väga halvasti! Võtame kasvõi tänase öö. Pidin olema Owe Petersellile intervjuud andmas kell 8.30 – meiki jõudma seega umbes tund varem. Aga mina olin üleval juba kell 5, nii et vaatan kella terve öö," naerab Anne enda üle, et hoolimata pikast esinemiskogemusest kardab ta ikka sisse magada. Närveerimine, aga ka ilus olemine käib lavatöö juurde. Anne sõnab, et tema ilu koostisosadeks on optimistlik meelelaad, saun ning regulaarne ja naturaalne toit.

Anne räägib Kroonikale antud pikas intervjuus avameelselt kiirest abiellumisest, raskematest ja murelikest aegadest, oma kurikuulsaks saanud soengust ja muustki põnevast!

Jaga
Kommentaarid