48-aastaselt mitmete ravimite koosmõjul vannis teadvuse kaotanud lauljanna tuuakse hologrammina lavale turnee An Evening With Whitney raames, vahendab Mirror.

Koos hologrammina kuvatud Houstoniga on laval ka professionaalsed tantsijad ja bänd. Hologramm on valminud tänu lauljanna teisikule ja esinemistel tehtud videotele, mida kokku jagub vaatamiseks sadadeks tundideks.

Lauljanna õe Pat Houstoni hinnangul on käes täpselt õige aeg, et selline turnee fännideni tuua. "See on oma olemuselt väga Whitneylik."

Kui suurem osa fännidest on õnnelikud, et saavad legendaarset lauljannat taas laval nautida, siis leidub suur hulk ka neid, kelle hinnangul võiksid siit ilmast lahkunud artistid lahkunuks jäädagi. "Mida ma just vaatasin? See ei olnud üldse Whitney moodi. Hea mõte, aga ei," kritiseeris üks pettunud fänn. "Whitney hologramm on nii vale ja imelik. See näeb välja nagu valesti läinud Sim. Austage lahkunuid," noomib ka teine. "Ei saa olla midagi imelikumat kui surnud staari taaselustamine, et teda hologrammina vaadata," polnud ka kolmas rahul. Turnee kuupäevadega saad tutvuda siit.

Kolm aastat tagasi planeeriti Houstoni hologrammi ilmuma ka telesaate "The Voice" finaali. Paraku lekkis salvestus varem internetti, mistõttu otsustasid lauljanna pärandi esindajad, et etteaste jääb ära. Väidetavalt nägid nad lekkinud videost, et hologramm pole veel avalikustamiseks valmis.