"Mina olen toidu tellimise ja kohaleveo osas seni skeptiline olnud. Paar kogemust Woltiga on pigem ebameeldivad va juhul, kui olen sushit tellinud," pole Ilves tervet Eestit kulutulena vallutavatest "woltidest ja boltidest" vaimustuses. "Aga kaks eriti kiire graafikuga edukat ärinaist soovitasid nagu kokku lepitult SmartFoodi proovida. Kui seni läks peale lõunasööki kõht tunni paari jooksul tühjaks ja kaal hakkas kasvama, mõjusid kolm esimest päeva SmartFoodi toidu peal otse vastupidi: enam ei tulnud meeldegi, et oleks vaja sööma minna ning ning kolme päeva kaaluiive oli -700g," juubeldab endine esileedi.

Ilves julgeb teha suisa nii kaugeleulatuvaid järeldusi, et Smartfoodi näol on tegemist kvaliteetse toiduga, millega organism kõk vajaliku kätte saab, selmet seda tühjade kaloritega peibutada ning insuliinikõverat üles-alla rallitada. "Mis mulle aga kõige ootamatum - need kolm päeva on olnud kõik ühtlaselt maitsev. Olen ses suhtes väga nõudlik... lausa huvi hakkab tekkima, kes seal köögi toimetab. Igatahes on tal kuldsed käed ja süda samuti," on Ilves veendunud ning lisab juurde, et tema prooviperiood kestab 20 päeva. "Julgen soovitada ka kõige nõudlikumale sööjale!" kiidab ta.

Kuigi kriitilisemal sotsiaalmeedia jälgijal võib tekkida õigustatud küsimus, kas pole mitte tegu sisuturunduse või vastastikuste teenete osutamisega, ei ole Ilvese vaimustus Kroonikale teadaolevalt Smartfoodiga kooskõlastatud ega sponsoreeritud.