Stuudios antud intervjuus tunnistas Uku, et tal on kahju, et Eurovision ära jääb, aga tema arvates oli see ainuõige otsus. Lauluvõistluse 65 aastase ajaloo jooksul on tänavu aasta esimene kord, kui võistlust ei toimu.

Enda olukorra võttis Uku aga humoorikalt kokku.

"Kui sellest teha saade, siis pakuks see konkurentsi "Võimalik vaid Venemaale" - "Võimalik vaid Uku Suvistega"," naljatas laulja.

Kogu laulukarussell on Uku jaoks justkui suur masinavärk, kus temal endal on väike roll mängida. Tema küll otsustab, mis laulu ta võistlusesse saadab, aga rahvas on see, kes selle valib.

"Kas ma olen õnnetu? Loomulikult olen natuke. Loomulikult on mul kahju. Aga ma pean vaatama ka antud olukorra tõsidust. Mul on tunne, et ma olen pisike mutrike, kes tunneb suurt tänu kõigi nende vastu, kes pooldasid, kaasa elasid ja hääletasid. Suur tänu teile kõigile. Ma väga tahaks loota, et see usaldus ei jää tasumata," ütles Uku.

Otsesaatesse murdis Skype'i vahendusel sisse ka Tomi Rahula, kes jagas Ukule häid sõnu. "Aitäh, et osalesid. Aitäh valijate ees, kes sind valisid. Mul on siiralt kahju. Aga mul on hea meel, et võtad seda naeratusega ja saad aru, miks need otsused vastu võeti. Mina soovin sulle öelda seda, et sa oled alati oodatud Eesti Laulule."

Uku näeb end tulevikus taas Eesti Laulul osa võtmast. "Ma usun, et ma osalen kindlasti," sõnas ta.

Saate lõpus ütles Uku rahvale, et nad end hoiaksid ja kuulaksid head muusikat.