61-aastane Jane palus sotsiaalmeedias asjatundjate abi, et aidata sõbrannal ootamatule leiule selgitus leida, vahendab Mirror.

Nimelt postitas Jane paar pilti Facebooki tehtud klaasikogujate gruppi ja selgitas, et tugev torm tõi sõbranna hoovile hulga võõraid esemeid, mida nüüd koristama hakata. "Üks mu õe sõber leidis sellise klaasist eseme. Kuna ta ei suutnud välja mõelda, mis see on, siis palus minu abi ja mina palun teie abi. Loodetavasti saan aimu, mis see olla võiks. Ainsad asjad, mida välja suutsin mõelda, on kork veinikarahvinile või male osa."

Ei läinudki kaua mööda kui esimesed abilised juba oma selgitust pakkusid. Muidugi üritati prouale alguses võimalikult leebelt selgitada, et ta on küll õigel teel, kuid vales valdkonnas. "See on kork küll, aga mitte pude pudelile," selgitas üks. Paraku ei läinud kaua kuni kommenteerijad naistele ka väga konkreetseid ja vahetuid selgitusi hakkasid andma.

Õnneks ei kohkunud Jane vastusest ära ja tänas kõiki humoorika vastusega. "Ma olen tänulik, ma ei tea midagi sellest "maailmas", mis selliseid esemeid kasutab ja ausalt öeldes, ma ei tahagi teada. Mina ja õde naerame igal juhul südamest! Asjaolu, et ta võttis selle kätte ja näitas... ma ei usu, et maailmas on piisavalt seepi, et seda maha pesta."