"Nad tegid Instagrami minu nime alt endale konto, said inimestega alguses sõbraks ja siis küsisid raha. Ma ei tea, kui palju raha nad nii teenisid, aga nad väitsid, et ma vajan raha erinevate asjade jaoks," rääkis Victor Crone Raadio 2 saates "Meediataip".

Victor ütles, et ta võttis Eestis ühendust Stig Rästaga, kes omakorda kontakteerus internetipolitseiga. Mõned päevad hiljem olid libakontod kustutatud.

"Ma ei tea, kas inimesed, kellelt raha saada, said selle tagasi. Mulle ei ole selle kohta midagi rohkem räägitud."

Laulja ütles, et tema arvates on Eesti meedia tema vastu küllaltki aus olnud. Ta tunnistas, et kuigi ta ei saa kõigest aru, siis on enamus asju ikka õiged.

Victor rääkis ka koroonaviiruses ja kuidas meedia seda kajastab. Laulja sõnul peaksid inimesed olema ettevaatlikud hindamaks seda, mida meedia kirjutab ja kajastab. Faktid peituvad mõnikord hirmu ja paanika vahel.

Rootsis olla inimestel rohkem vabadust hinnata seda, mis koroonaviiruse ümber toimub. Inimesed, keda Victor tunneb, on korralikult kodus püsinud. Laulja ise on karantiinis olnud poolteist nädalat.

"Enamus rootslaseid püsib kodus ja ei käi väljas. Valitsus ütles, et ühes kohas ei või korraga olla rohkem kui 50 inimest, mis minu arvates on ikka liiga palju," ütles Victor.

Laulja sõnul pole viirusesse nakatunud inimeste arv viimasel ajal eriti tõusnud, mis annab alust arvata, et valitsusel on asi kontrolli all.

Ka Victor Crone'il on paljud esinemised epideemia tõttu ära jäänud ning samamoodi reisimised. Kui ta tavaliselt käis Eestis iga kahe nädala tagant, siis nüüd pole ta kuu aega siia tulnud.