Prints William ja Kate on seni jätkanud oma kuninglike kohustuste täitmist ning käisid hiljuti videosilla vahendusel külas Castertoni algkooli õpilastel ja õpetajatel. Just seal koolis õpib palju selliseid lapsi, kelle vanemate töökohad praegu suisa hädavajalikud on, vahendab Fox News.

Lastel oli võimalus printsilt ja hertsoginnalt ka ise küsimusi küsida ning ühel eriti leidlikul õpilasel tuli hea idee. "Laps küsis neilt, et kes on kõige toredam kuulus inimene, kellega nad kohtunud on," kirjeldas toimunut heategevusliku fondi Pendle Trust tegevdirektor Anita Ghidotti. "Ma ei usu, et neilt seda just eriti tihti uuritakse. Hertsoginna vastas, et George on viimasel ajal vaadanud palju David Attenboroughi filmi "Blue planet" ja just Attenborough ongi Middletoni lemmik."

93-aastase Attenboroughi ja Middletoni tutvus ulatub aastate tagusesse aega. Kohalik telenägu on kuninglikega korduvalt kokku puutunud. Hiljuti eelmise aasta septembris, kui uus polaaruuringute laev omale armastatud ajaloolase nime sai, RRS Sir David Attenborough.