ETV sarja "Õnne 13" stsenarist Andra Teede sõnas, et koroonaviirus on sarja tegemist tugevasti mõjutanud.

"Viimased osad, mis me filmida jõudsime, kirjutasin ma veebruari lõpus, kui koroonast küll uudistes räägiti, aga pigem selle tooniga, et ärge paanitsege ja kriisiks makaronide ostjad on natuke lollakad. Ma siis pakkusin välja, et meil võiks ka keegi hakata varuma toitu ja vetsupaberit ja teised võiks tema üle naerda," sõnas stsenarist Kroonikale.

"Omavahel veel arutasime, et selleks ajaks, kui need osad eetrisse jõuavad, ei mäleta keegi enam talvist viirust, sest see on ju Made in China ja kaua ei kesta," lisas ta.

"Ja siis läks olukord nii kiiresti nii halvaks, et midagi muud me enam võtta ei jõudnudki, sest me filmine ju inimeste kodudes ja kui juba eriolukord kehtestati, ei saanud me oma suure meeskonnaga enam kuidagi neisse minna."

"Nii et need ära jäänud osad tulevad sügisel uue hooaja alguses ja selleks ajaks kirjutan ma need kindlasti uuesti ja ikka päevakajaliselt nagu "Õnne 13" on olnud.

"Morna üldiselt on ikka suure Eesti peegel ja kui terves riigis on haigus, siis jõuab see meile ka. Tõenäosus, et Mornas keegi koroonaviiruse saab, on suur, sest me oleme nagunii suure Eesti väike peegel ja elame suuremad sündmused läbi. Täpsemalt ei oska ma veel öelda, sest me paneme uut hooaega alles kuskil juulis paika," ütles ta.