Fännid on avastanud, et David ja Victoria Beckham on võtsid pangalt üle 11 miljoni euro laenu, et omale veel üks maja osta, vahendab Mirror.

Väljaande The Sun andmetel võtsid Beckhamid eelmisel aastal pangalt laenu, et osta veidi üle 11 miljoni euro maksev villa Miamis. ometi on paaril piisavalt raha, et osta isegi pea 20 miljonit maksev villa kohe välja. Näiteks on Victoria Beckhamil vara vaid veidi alla 400 miljoni euro. Hiljutiste andmete kohaselt on David Beckhamil vara ligi 400 miljoni euro väärtuses.

Ometi põhjustas fännide pahameele aga eelkõige see, et hiljuti palus Victoria Suurbritannia võimudelt abi, et maksta oma tööta jäänud töötajatele palka. Kriitikute sõnul võiksid Beckhamid kasutada pangalt võetud laenu hoopis selleks, et ise töötajate palgad kinni maksta. "Arvestades selle paari jõukust, on see veidi tõusiklik, et nad laenu võtsid," leiab üks. "Kui Victorial oli võimalus võtta pangalt laenu, et maja osta, siis oleks tal olnud ka võimalus võtta laen, et töötajatele maksta," kritiseerib teine.