1. Reese Witherspoon ja Ava Phillipe


Näitlejanna Reese Witherspooni silmapaistvad näojooned jäävad kergesti meelde pea kõigile, kes teda kasvõi ühes filmis näinud on. Sarnased tunnused on edasi kandunud ka tema ja Ryan Phillippe vanimale lapsele Avale. Sarnaselt emale on 19-aastane kaunitar hakanud samuti nime tegema modellinduses ja näitlemises.

2. Vanessa Paradis ja Lily-Rose Depp

Supermodelli Vanessa Paradisi tütar Lily-Rose Depp on emalt lisaks välimusele pärinud ka suurepärase ande kaameratega hästi läbi saada. Nimelt on Depp modellimaailmas juba uskumatult suuri samme teinud ja raha teeninud ka Chaneli reklaamnäona, täpselt nagu ema.

3. Kate Hudson ja Goldie Hawn


Näitleja Kate Hudson on hoopis ise tütar, kes ema suurepärased geenid omale sai. Ema ja tütre sarnasus on nii tugev, et paistab isegi mõlema näitlemises välja.

4. Gigi ja Yolanda Hadid


Modelli Gigi Hadidi ja ema Yolanda Hadidi sarnasus hakkab juba kaugelt silma. Ka ema Yolanda on raha teeninud just modellindusega.

5. Melanie Griffith ja Dakota Johnson


Melanie Griffithi ja Don Johnsoni vanim laps Dakota Johnson on suurepärane kombinatsioon oma kummagi vanema geenidest. Just seetõttu on ka Melanie ja Dakota sarnasus juba kaugelt märgata, olenemata erinevatest juuksevärvidest.

6. Meryl Streep ja Mamie Gummer


Meryl Streepi omapärased näojooned on saanud suisa legendaarseteks. Pea äravahetamiseni sarnane on Streepi vanim tütar Mamie Gummer, kes ka sarnaselt emale on hakanud kuulsust koguma näitlemisega.

7. Kris Jenner ja Kim Kardashian


Selles, et Kris Jenneri lapsed pea kõik emaga väga sarnased on, ei kahtle enam keegi. Ometi on just Kim Kardashiani välimus suisa jahmatavalt sarnane ema omale. Muidugi ei jää selles palju alla ka Jenneri vanim tütar Kourtney Kardashian.

8. Gwyneth Paltrow ja Blythe Danner


Gwyneth Paltrow põsesarnad, silmad, suu ja peaaegu veatu nahk on päritud just emalt Blythe Dannerilt. Läbi aastate on ema ja tütre sarnasus jätkuvalt säravana püsinud just tänu neile suurepärastele geenidele.

9. Susan Sarandon ja Eva Amurri


Näitlejanna Susan Sarandon ja tema samuti näitlejannast tütar Eva Amurri on lisaks näojoontele ka juuksed pea äravahetamiseni sarnasesse soengusse seadnud. Just seetõttu on nad punasel vaibal koos poseerides fotograafide lemmikud.

10. Beyoncé ja Tina Knowles


Vähe sellest, et Beyonce vanim laps Blue Ivy oli juba beebina oma emaga uskumatult sarnane. Nüüd selgub, et silmatorkavad geenid ulatuvad tagasi veelgi kaugemale. Nimelt on Beyonce ise oma välimuse pärinud just emalt, kes tütre kõrval pigem vanemat õde meenutab.