1. Beyonce

Lauljanna Beyonce rääkis sotsiaalmeedias jagatud videos, et rassism, mis Ameerikas vohab, ajab tal südame pahaks ning seda ei saa normaalseks pidada. “Me kõik nägime ta mõrva päise päeva ajal.”

2. Billie Eilish

Laulja Billie Eilish tunnistas, et on terve nädala mõelnud, kuidas teemat võimalikult delikaatselt puudutada, sest üritab oma miljoneid jälgijad kõiki meeles pidada. Sellest olenemata otsustas ta lõpuks lihtsalt otse kõik välja öelda. “Kui ma kuulen veel ühte valgenahalist inimest ütlemas, et kõigi elud loevad, vaid ühe korra veel ja ma kaotan mõistuse,” pahandas staar. “Ainus, mida te teete, et üritate kõiges vaid endast rääkida.”

3. Rihanna

Lauljanna ja ettevõtja Rihanna on samuti protesteerijate toetuseks välja astunud ning tunnistab, et ei suuda taluda emotsioone, mida olukord temas tekitab. “Viimastel päevadel on see tohutu meeleheide, viha ja kurbus, mida ma tunnen, olnud lihtsalt talumatu,” selgitas ta oma postituses. “Näha, kuidas mu inimesi mõrvatakse ja piinatakse päevade kaupa, see viis mu südames väga tumedasse kohta.”

4. Ariana Grande

Lauljanna Ariana Grande kutsus kõiki üles avalikule pöördumisele oma allkirju lisama. “Tuletan lihtsalt meelde, et see kõik ei lõppe täna või homme või peale seda kui olete ühe korra oma allkirja andnud.”

5. Marc Jacobs

Disainer Marc Jacobs tuletas oma jälgijatele meelde, mida täpsemalt saab vägivallaks nimetada. “Ärge kunagi laske omale öelda, et katkine klaas või vara on vägivald,” rõhutas Jacobs muredele, mis rohkem tähelepanu vajavad. “Kodutus on vägivald, nälg on vägivald.”

6. Taylor Swift

Lauljanna Taylor Swift suunas oma postituse hoopis Donald Trumpile, kelle südamele ta kõige rohkem koputada soovib. “Me hääletame su maha, Donald Trump,” lubas Swift.

7. Lady Gaga

Lady Gaga tunneb kõige rohkem kaasa Georg Floydile, ta perekonnale ning inimestele Minneapolis. “Mõrv on mõrv. Politseinikud on ka kodanikud ja seadused kehtivad ka neile,” rõhutab Gaga oma postituses.

8. Selena Gomez

Lauljanna Selena Gomez avalikustas, et on veetnud omajagu aega, et kõigest toimuvast aru saada. “Mitte miski, mida keegi ütleb, ei võta tagasi seda, mis on juhtunud,” tõdeb Gomez. “Me saame ja peame kõik midagi tegema.”

9. Reese Witherspoon

Näitleja Reese Witherspoon arutleb, et see kõik, mida ta näeb ja kuuleb, ei lähe üldse kokku kirikus õpituga. “Me peame vastutama selle eest, mis siin riigis toimub,” rõhutab Witherspoon. “Ma ei taha seda oma lastele.”

10. Anna Kendrick

Näitleja Anna Kendrick ei ole avalikult toimuvat küll kommenteerinud, kuid jagas fännidele mitmeid pilte oma jalutuskäigust koos protesteerijatega.

Allikas: Celebrity Insider. Kuulsusi, kes teemat kommenteerinud on, on veel kordades ja kordades rohkem.