John Cusack avaldas Twitteris, et Chicago politsei ründas teda sealseid rahustusi filmides. 53-aastane näitleja säutsus: "Politseile ei meeldinud, et ma põlevat autot filmisin, nii et nad ründasid mind kumminuiadega. Peksid minu ratast."

Videos on kuulda kedagi, kes on tõenäoliselt politseinik, kes käsib Cusackil edasi liikuda ja siis metalli löömise kõla, vahendab MSN.

Järgmises säutsus kinnitas John Cusack, et politsei on hakanud pipragaasi kasutama. "Pipragaas on väljas. Pisargaasi ei ole ma näinud, et oleks kasutama hakatud," kirjutas näitleja.

Cusack täpsustas hiljem ühele oma jälgijale, et politsei teda ei löönud.

Näitleja lisas ka, et tema ei tohiks olla sugugi uudise keskmes, oluline on viha ja valu kajastamine, et kõik näeksid, mis Chicagos toimub.

John Cusack kirjutas ka, et ta oleks väga üllatunud, kui rahutused kestavad vaid päeva või kaks, ning usub, et sellega saab ka Donald Trumpi valitsemise aeg otsa.

John Cusack on oma säutsudes mitmel korral Donald Trumpi argpüksiks kutsunud ja soovitanud tal presidendiametist tagasi astuda.

Rahutused algasid pärast seda, kui valgenahaline politseinik Derek Chauvin vahistamise käigus tappis mustanahalise George Floydi. Paljude jaoks oli tegu viimase piisaga karikasse politsei vägivalla osas mustanahaliste suunas.

Derek Chauvin on praeguseks vallandatud ja talle on esitatud süüdistus tapmises.