Inga on oma lauljakarjääri jooksul saanud palju kogemust nii esinemistel kui ka muusika kirjutamises. Eesti keeles sõnade kirjutamine on sellegipoolest tema jaoks korralik proovilepanek.

"Kuna eesti keel on väga ilus ja omanäoline keel, siis on alati suur vastutus sõnu ritta seada ning see nõuab rohkem tööd ja vaeva. Kui aga lõpptulemus toob rahu, siis on tunne õige ja tahaks seda ka inimestega jagada," sõnas Inga.

Värske singel "Kohe olen seal" kõneleb kõikide takistuste lahti laskmisest, et lubada oma südamesse pugeda inimesel, kellest ammu sisimas unistanud. Paralleelselt on Inga sõnul loo sõnum ka vabadus, mida ilmestab võimas refrään.

Singli kaasautoriteks on Alvar Antson ning Sander Sadam. "Algselt minu jaoks tundmatud poisid saatsid loo põhja ning kohe hakkas pea genereerima meloodia ja sõnade ideid. Seejärel lihvisime kolmekesi kõik detailid paika ning sujuvalt sündiski meie koostöös esimene lugu," lausus lauljatar.

Loole sai tehtud ka video, kus Inga sõidab veinipunase vanema BMW mudeli kabrioletiga ning tegu on one-shot videoga, mis tähendab seda, et kogu video koosneb ühest kaadrist.

"Meil oli kindel marsruut, mille pidime läbima loo jooksul, aga kuna liikluses juhtub ikka, et kusagil tekib ummik või pead ootama, kuni suur hulk inimesi üle tee läheb, siis läks õige täispika kaadri saavutamiseks ikka aega, aga sellegi poolest saime lõpuks täpselt sellise tulemuse nagu tahtsime," võttis Inga kokku.