Eelmise aasta lõpus plaadifirmaga Made in Baltics (Sony Music) lepingu sõlminud räppari viimane singel “jah või ei” on muusikakeskkondades kogunud üle 200 000 kuulamise ning osutunud populaarseks ka raadiotes. Oma uues loos on säm käed löönud produtsent Bert Prikenfeldiga ning koos saadi maha korraliku suvebängeriga, mis ei jäta kedagi külmaks. “Olen oma muusikas juba kaua midagi rõõmsamat ja tantsulisemat tahtnud teha. “OLED KUUL” on mõnusalt maheda kõla ning funky meloodiaga lugu,” kirjeldab säm oma uut singlit.

“OLED KUUL” räägib vaiksest ja arglikust poisist, kes loo vältel aina enesekindlamaks muutub. “Isegi, kui elus tundub kõik allamäge minevat, tasub säilitada positiivne meel ning elada hetkes. Kunagi ei tea, millal elu just sinu jaoks õiged kaardid kätte mängida võib. Usun, et igaüks leiab sellest loost tükikesi, millega samastuda,” selgitab noor räppar loo sisu.

Loo produtsendile jagub sämil üksnes positiivseid sõnu: “Berdi professionaalne käsi aitas loo arengule tohutult kaasa. Ma ei olnud pikalt oma demodes “vau-efekti” tundnud, ent kui Bert mulle loo lõpliku versiooni saatis, tundsin end kui väikene poiss, kes on just oma tahtmise saanud. Tunnen, et liikusin selle looga veidi oma mugavustsoonist välja ning olen tulemusega väga rahul. Bert tunnetas väga hästi, millisena mina oma vokaali ja saundi ette kujutan ning olime loomeprotsessis täielikult samal lainel. Mõistan täielikult, miks ta oma alal Eesti parim on.”