"Vaprad ja ilusad" taas võtetel

Seriaali austajad olid elevil, kui "Vaprad ja ilusad" esimese sarjana taas tööd alustas, vahendab entertainment Weekly. Nimelt oli seriaal esimene Ameerikas, mille võtetega taas alustati. Elevus ei kestnud aga kaua, sest üsna pea teatati, et sarja tootmine on peatatud. Miks?

Loo tagamaad on seotud koroonaviirusega. Selleks, et uusi osi filmida, on vaja suurt meeskonda: meikarid, juuksurid, kostümeerijad, kaameramehed, valgus-ja helitehnikud. Niivõrd suure tiimi kokku kutsumine tähendaks ka väga suurel hulgal koroonateste.

Et esimesena alustasid filmimist just Don ja Jaqueline, loodavad fännid, et nende tegelaskujud puhuvad oma armuleegi taas lõkkele.

Kuigi "Vaprad ja ilusad" jätkas filmimist, olid nad sunnitud samal päeval selle ka lõpetama. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest tööle plaanitakse naaseda nii kiiresti kui võimalik. Väidetavalt on taasalustamise kuupäevaks hetkeplaanides 23. juuni.

Eeldades, et Vaprad ja ilusad alustab võtetega järgmisel nädalal, võiks loota, et juuli lõpuks on mõned osad juba Ameeriklaste ekraanidel. Kõik sõltub ka stseenide eetritekõlbulikuks toimetamisest. Igatahes on kindel, et edasi lükatud võtted tähendavad fännidele pikemat ootamist.

Seriaali võtted peatati märtsis ehk viimast uut osa nägid austajad umbes kaks kuud tagasi. Uute osade ilmumiseni saavad fännid nautida vanu episoode, kuid kahtlemata pole see päris sama. Produtsent Brad Bell pidavat sarja kulgu rikastama eriti mahlaste sündmustega, mida fännid pikisilmi ootavad.