Ed Sheeran rääkis, et ta langeb sõltuvustesse väga kiiresti. Suurematest probleemidest on teda päästnud tema naine Cherry.

See on suur haruldus, et Ed oma elu üksikasjadest avameelselt räägib. Ta on öelnud, et kuulsusega kohanemine pole läinud tal sugugi kergelt. Ed on abi otsinud isegi alkoholist, ning suurest hulgast toidust. Enamasti just rämpstoidust. Ta on võrrelnud oma elu Elton Johni omaga. "Ma loen praegu Elton Johni raamatut ja seal on nii palju asju, mida ta tegi samamoodi, nagu mina."

Ed on rääkinud, et ta on väga tänulik oma naisele Cherry´le, kes on olnud kogu aeg tema kõrval. Eriti siis, kui ta polnud elu kõige paremas vormis.

Ed on täna seisukohal, et kõikide asjadega tuleb olla mõõdukas. Isegi siis, kui midagi tundub väga ahvatlev. "Klaas veini mõjub inimesele mõõdukalt ja tõenäoliselt ei ole tal sellest järgmine päev paha olla, kuid kaks pudelit veini ei mõju tõenäoliselt nii hästi," ütleb Ed.

Oma lapsepõlvest rääkides paljastas Ed, et ta polnud koolis kõige populaarsem, kuni hakkas laulma ja kitarri mängima. Sealt alates tulid tema ellu inimesed. Ta sai endale palju sõpru ja sõbrannasid. "See pani mind hästi tundma ja otsustasin, et tahan seda tööna edasi teha," ütles Ed.