Regis Philbin suri südame-veresoonkonna haigusesse Greenwhichi haiglas Connecticutis.

Philbini surmast on nüüd mõned päevad möödas ja praegu on ka otsustatud, kuhu legendaarne telemees maetakse. Kuna ta oli suur Notre Dame'i ülikooli jalgpallimeeskonna fänn, siis maetakse ta sealsesse ülikoolilinnakusse.

Philbin, kes lõpetas Notre Dame ülikooli 1953. aastal, maetakse Cedar Grove'i kalmistule, mis jääb ülikoolilinnaku piiridesse. Ei ärasaatmise ega matuste aega pole veel paika pandud.

Telesaatejuht annetas 2001. aastal ülikoolile 2,75 miljonit dollarit, et kool saaks ehitada temanimelise teatristuudio.

Peale miljonimängu juhtis 1962. aastal televisioonis alustanud Regis Philbin ka saateid "America's Got Talent", "Million Dollar Password" ja "Live with Regis & Kelly" jt. 2003. aastal teenis ta tähe Hollywoodi tähtede alleel.

Juhtides USA versiooni telemängust "Kes tahab saada miljonäriks" juhtus Philbini juhendamisel üks legendaarsemaid hetki teleajaloos. Miljoni dollari küsimusel ajal oli mängijal John Carpenteril kasutada veel üks õlekõrs - helista sõbrale. Küsimust kuuldes otsustas Carpenter helistada oma isale. Aga abi palumise asemel ütles mängija, et ta võidab kohe miljoni dollarit ja vastaski siis küsimuse õigesti.