Abikaasa Kai Arrak ütles pikas intervjuus Kroonikale, et loomulikult on nendevaheline füüsiline tõmme igati olemas. "Seks on ju elu alus," nõustus ka Jüri. "Seksuaalenergia on kõige tugevam energia, aga seda tõrjutakse millegipärast provintsi ja lõbumajja. Rahuldamata mees võib seksida iga päev kahe-kolme naisega, aga ta on ikka rahuldamata. Sest tal ei ole olnud nende naistega energeetilist sobivust. Meil Kaiga on. Seksuaalsus on energia kõige parem maandamise ja juhtimise süsteem."

Kai tõdeb, et seni pole veel keegi küsinud, kas üle 30 aasta vanem mees ikka jaksab tema soovidega kaasas käia. "Ja ega ei huvitaks ka. Sest mis on suhte etalon? Mina ei tahtnud elada elu, kus ollakse nelikümmend aastat koos, toimetatakse koos aiamaal ja köögis ning see ongi peaaegu kõik. Mu eelmine abielu oli väga armas ja mäletan, kuidas mu endine abikaasa ohkas vahel: Kai, miks sa ei võiks olla lihtne ja tavaline naine... Vaat ei või! Ei lähe sinna aiamaale ja kõik!"

Kai on Jüri neljas ametlik naine, kas aga viimane, see on juba elu otsustada. "See ju oleneb, kaua ma elan. Olen seda nii endale kui ka teistele öelnud: Kai on mu viimane armastus. Kui elaksin 120-aastaseks, siis mine tea, mis 100-aastaselt võiks veel toimuda, aga ma olen realist."

Kuidas Jüri ja Kai kohtusid ning mida arvab suhtest nende perekond, seda loe pikemalt Kroonikast SIIT. Videointervjuud "Kuum tool" Jüri ja Kai Arrakuga saad vaadata SIIT.

Jaga
Kommentaarid