Meedias lõi laineid 81-aastase vanaproua läbielatu peale seda, kui tema postkasti saabus nõudekiri Robert Sarvelt. Väidetavalt sattus eakas proua ehmatusest tingitud enesetunde tõttu suisa kiirabisse. "Jah, aga kas see fakt üldse vastab tõele," ei usu Sarv vanaproua kogemust Kroonikale antud intervjuus. "See võib olla väga vabalt jutumärkides minu opositsiooni oskuslik vale. Ma ei tea, kas tegemist oli sama vanaprouaga, kes kirjutas proua Holmi kohta ühe kõige inetuma kommentaari. Me tõesti ei tea, kuna see vanaproua (imiteerib jutumärke - toim.) on väga anonüümseks jäänud."

"Meie arvates on hästi kummaline, et avaliku elu tegelasi võib tampida verbaalselt nii palju kui tahad, aga siis kui see laimaja isik kindlaks tehakse ja talle öeldakse, et kas sa oled valmis oma tehtu korvama, vot siis ta on kannatanu, siis tal on inimõigused, siis ta põhimõtteliselt jookseb igale poole kiirabisse, perearsti juurde jne," ei usu Sarv, et tema tuhandeid nõudev nõudekiri kedagi nii endast välja võib viia, et suisa tervisele mõjuma hakkab.

Advokaadi sõnul on selliste tervisehädade väljatoomine alanud vaid avalikkuses levima läinud nõuande tõttu. "Need nii-öelda tervisehädad hakkasid inimestel ilmnema pärast seda, kui üks härra oli avalikult üles kutsunud, et minge neid fikseerima. Kui tõepärane saab see olla, et kui enne on Eestis olnud neid laimukaasuseid, ma usun ka kümnetes, siis need nii-öelda südamerabandused ja vererõhuprobleemid on järsku tekkinud pärast seda, kui inimene saab lihtsalt kirja, et sa tegid niimoodi, kohtu praktika ütleb selle kohta niimoodi, äkki me jõuame konstruktiivses dialoogis lahenduseni."