Viimastel nädalatel on Britney võidelnud kohtus selle nimel, et pääseda oma isa karmi käe alt ning saada iseseisvaks. Lauljatari isal Jamiel on täielik otsustusõigus täiskasvanud tütre üle. Näiteks ei saa Britney kulutada sentigi või käia kuskil ilma, et tema isa nõusoleku annaks.

Paljude fännide ja ka Britney lähedaste arvates on 38-aastasele artistile määratud liiga karmid reeglid ning see mõjub pärssivalt tema vaimsele tervisele. Samuti süüdistatakse Jamiet selles, et ta kasutab Britney raha nii, nagu heaks arvab.

Peagi 40. juubelit tähistav Hilton avalikustas raadiointervjuus, et ta nägi Britneyt sel suvel mitmel korral ning nad käisid ka õhtustamas. Kuigi Paris ja Britney ei arutanud hooldusõigusega seotud asju, siis Paris tunnistas, et ta on tõeliselt mures oma sõbranna pärast.

"Ma arvan, et selletõttu, et ma olin ise ka kontrolli all, mõistan ma, kuidas see võib olla," ütles Paris. Kuulsa Hiltoni hotelliketi pärijanna oli nooruses lühikest aega vangis ning ka tema vanemad kontrollisid tema elu.

"Ta on töötanud terve elu ja teinud väga rasket tööd, ta on lausa ikoon ning ma arvan, et see on väga ebaaus, et tal pole mingit kontrolli oma elu üle," lisas ta.