Helkuraerosool on mugav pihustatav vahend jalgrattaraamile, rõivastele, jalatsitele, seljakotile ja kiivrile. Saadaval erinevate materjalide jaoks. Arvestada tuleb, et helkursprei-kiht ei püsi igavesti, seetõttu peab esemeid regulaarselt aerosooliga värskendama.

Laetav helkur koosneb plastmassist helkurist ja silikoonist kestast, mis helendab peale loodusliku või tehisliku valguse käes laadimist. Sobib eriti keskkonda, kus on kehv või olematu tänavavalgustus. Mugav paigalda riiete, selja- või koolikoti külge.

Helendav seljakott või seljakotikate on erksat värvi ja kaetud valgustpeegeldavate ribadega, mis tagavad pimedal ajal nähtavuse kuni 100 m kaugusele. Veekindel materjal kaitseb koti sisu ka vihma eest!

Helkurlõngast ja -niidist tooteid
saab osta valmiskujul, kuid käsitööhuvilise jaoks on olemas ka spetsiaalne helkurniiti sisaldav helkurlõng.

Helkurkleebiseid on eri kuju ja suurusega, kuid eelistada võiks CE-märgistusega variante. Need tagavad hea nähtavuse nii rõiva selja- kui ka esiosale ja eri kõrgustele paigutatult. Uudse lahendusena pakutakse helkivaid helkurkangast kujundeid, mida saab riietele triikrauaga kinnitada.

Helkurpulgad jalgratta kodaratele on efektsed, lihtsalt paigaldatavad sertifitseeritud pulgad, mis helgivad 360 kraadi.

LED jalanõud on led-ribadest tallaga. Led-tuled on mitmes värvitoonis ning neid on võimalik ka vilkuma panna.

Helkurehe/pross kaunistab ja teeb pimedas nähtavaks, kuid ainult prossist ei piisa! Kasuta ka muid vahendeid, et oleksid sõidukijuhile nähtav igast suunast.

Siin toodu on ainult murdosa võimalustest. Helendavad tossupaelad, käsitööhelkurid, LED-kõrvarõngad, helkurribadega rõivad ja palju muud ootab avastamist.

Näita, kuidas sina end nähtavaks teed. Lae üles oma foto lehele silmapaistev.ee ja osale auhinnamängus.