Robert Sarve vastu on esitatud mitu kaebust. Ühe nendest, Õigusnõu Õigusbüroo jurist Õnneli Matt läheb nii mitmeski kaasuses Sarvega kohtus lahingusse.


Kroonika võttis Mattiga ühendust ja uuris, miks ta Sarve vastu kaebuse esitas. Ta ütles, et Õigusnõu Õigusbüroole kui ka teistele Robert Sarv tegevusega kokku puutunud isikutele (nõudekirja saajatele, teistele advokaatidele ja juristidele jne) jääb arusaamatuks vandeadvokaadi tegevus ja eesmärk. Vandeadvokaat Robert Sarv on õigusteadmistega isik, kellel on aastate pikkune töökogemus, kuid on välja tulnud ideega hakata koostama isikutele massnõudeid väidetava solvamise ja/või laimu eest.


"Õigusnõu Õigusbüroo ei toeta solvajaid, kuid teisalt ei saa inimestelt Eesti Vabariigis võtta ära sõnavabadust, mis tuleneb põhiseaduse §-ist 45. Meedia on andnud võimaluse inimestele artiklite all kommenteerida ja avaldada oma arvamust, tihti kutsub meedia inimesi üles seda tegema. Seega on inimestel õigus avaldada oma arvamust ilmuva uudise kohta ja arvamus saab olla nii positiivne kui ka negatiivne," ütles Matt.


Loe, milles Õnneli Matt Robert Sarve veel süüdistab.