Kolm korda nädalas ilmub Delfis naistelehe veergudele uus osa põnevast teosest. Paulo Coelho klubis
on üleval ka kirjaniku kolumnid erinevatel elu teemadel.

„Minu jaoks on nõid naine, kes on võimeline laskma oma intuitsioonil juhtida oma tegusid, kes on ühenduses teda ümbritsevaga, kes ei karda väljakutseid,” ütleb Paulo Coelho. Oma viimases romaanis räägibki ta täpselt sellest, millega tänapäeva nõiad meie moodsas ühiskonnas kokku puutuvad.

Raamat jutustab loo Athenast, noorest saladuslikust naisest, kes on sündinud Rumeenias, üles kasvanud Beirutis ja elanud Londonis. Tema elust räägivad teised — nii need, kes tundsid teda hästi, kui ka need, kellega ta oli kohtunud vaid põgusalt.

Suurepärases „Portobello nõias“ toob Paulo Coelho lugeja ette haarava, intriigidest tulvil süžee, avades järk-järgult loo iidsest traditsioonist, mis põhineb naiselikul energial ja armastusel. See romaan on väga olemuslik maailmale, kus me praegu elame. Teose keskne küsimus uurib, kuidas me leiame julgust jääda truuks iseendale — isegi siis, kui me ei ole kindlad selles, kes me oleme?

Ajakiri New Yorker on tunnustavalt öelnud: „Coelho eriline anne on võime rääkida läbi oma raamatute kõikide inimestega ja jõuda nende südametesse, ta on heatahtlik ja tundeline õpetaja”. Seda kinnitab ka fakt, et tema teoseid on tänaseks müüdud üle 100 miljoni raamatu üle kogu maailma ning ta on tänapäeva üks enimloetud ja armastatumaid kirjanikke.