Päev 1

Alustan siis treeningut, asetan mati selja alla, et pehmem oleks ja hakkangi peale. Esimesed 30 tulevad väga kergelt, pingutust ei ole. Järgmise 30-ga pean aga natukene juba pingutama, aga midagi hullu ei ole.
Pärast kõhulihaste treenimist tunnen kerget valu lihastes.

Päev 2

Alustuseks joon seekord 0,5 liitrit vett, et vedelikupuudust ei tekiks. Panen jalad kapi alla ja alustan treeningut. Seekord tunnen juba väikest valu 30 peal, sest eelmine päev annab tunda, kuigi seekord tuleb teha 70 sooritust. On natuke raske, aga olen suuteline selle ära tegema. Pärast esineb lihasevalusid mingil määral.

Päev 3

Võtan reipalt ka vastu kolmanda päeva: tuju on hea ja hakkan oma 80 kõhulihast tegema. Hakkan siis trenniga peale, isegi algus on juba raske, on tekkinud lihasvalud ja isu hakkab ära minema. Aga alla ei tohi kunagi anda, teen ära oma 80 kõhulihast, lihased on valusad, aga tunne on hea.

Päev 4

Täna teen 90, tuleb raske treening, aga peab hakkama saama. Algus läheb üllatavalt kergelt, 50 tükki tuleb väga kiiresti, ka edasi ei lähe sugugi halvasti, keha on vist juba treeninguga ära harjunud, teen ilma suuremate raskustega 90 ära.

Viimane päev: 100!

Ongi kätte jõudnud suur 100. Õhus on positiivseid emotsioone: kõik on suurepärane ja hakkan lausa rõõmuga harjutusi tegema. Seekord ei ole raskusi enne 70 märgata, kõik läheb väga hõlpsasti. Ainuke negatiivne faktor on selg, mis on natukene valus, aga kõhulihased on tugevad ja seal probleeme ei ole. Tegin 100 ära, pärast seda oli hea enesetunne. Soovitan teistelegi harjutama hakata.