Õpilane langes 24-aastase mehe meelituste ohvriks ja armus temasse. Nad vahetasid telefoninumbreid ja mees veenis tüdrukut endaga kohtuma kaubamajas, kus tütarlaps leidis mehe igati võluva olevat. Nad leppisid kokku, et kohtuvad veel, vahendab Indianexpress.

Pärast seda, kui tüdruk ütles oma emale, et läheb haiget sõbrannat külastama, suundus ta mehe minibussi oma kodu lähedal Depokis, Jakarta äärelinnas. Mees, kes nimetas end Yogiks, sõidutas tüdruku tunni aja kaugusele Bogori linna. Seal lukustas ta tüdruku väikesesse ruumi, kus oli vähemalt 5 teist 14-17 aastast tütarlast. Tüdruk uimastati ja teda vägistati korduvalt.

Möödus nädal ja tüdruku vangistaja ütles, et et ta müüakse maha ja viiakse kaugele Batami saarele, mis on tuntud bordellide ja seksturismi poolest laste kuritarvitamise eesmärgil ning mis teenindab mehi Singapurist. Kuna aga mees ei saanud kokku raha Batamisse minemiseks, siis ta hülgas tüdruku.

Sel aastal arvatakse 27 129-st kaduma läinud lapsest, olevat röövitud just inimeste poolt, kellega nad Facebookis tuttavaks on saanud. 2011. aastal oli selliseid juhtumeid 18. Üks 27-st lapsest on leitud surnuna. Pärast seda, kui Depoki tüdruk leiti 30. septembril, on selliseid juhtumeid olnud 7.

Politsei ei ole kurjategijat leidnud ja seni ei ole teada, mis sai teistest vangistatud tüdrukutest.