"Tallinna linnavalitsus on taaskord suutnud ennast ja oma naeruväärset raiskamist ületada. Kui siiani oleme sadade tuhandete eurode eest näinud, kuidas Savisaar kepikõndi teeb ja trummi lööb, maksame nüüd 35 000 eurot, et näha linnapead liibuvas uisukostüümis istumas," pahandab Solman pressiteates.

"Pooleminutiline videoklipp maksis linnale näiteks sama palju kui 2015. aastal välja antavad stipendiumid kokku," ütles Solman. "Raha kulutamine linnapea naljaka karnevalikostüümi reklaamimiseks on paraku ainult üks osa sellest, mis õlgu kehitama paneb. Kurb, õieti masendav on sealjuures linnavalitsuses töötava rahva hulk, kes seda jama normaalseks peavad, sel sündida lasevad ja komejandile kaasa aitavad. Paistab, et linnavalitsuse liikmete arvates on Savisaare järjest kentsakamaks muutuv käitumine väga naljakas, selle asemel, et Eesti riigi pealinna linnapead oma kohustusi linlaste ees täitma kutsuda."

"Laste psühholoogilise nõustamise peale kulutab linn tuleval aastal 37 130 eurot. Savisaare riietamine Supermehe kostüümi on linnale järelikult sama kõrge prioriteet," tõdes volinik. "Võib-olla on linnapea ego jõudnud juba nii kaugele, et tema arvates piisab nõustamist vajavatel lastel vaid "Super-isakese" vaatamisest."

"Arvestuslikult läheks Tallinna ööbusside projekt maksma linnale 28 000. Siiani on linnavalitsus väitnud, et projekti käitamiseks ei puudub raha. Nüüd me siis näeme, kuhu lähevad vahendid, millega linn peaks omi kohustusi täitma," ütles Solman.