Rimi kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Andrija Lilleoja sõnul laekus juunikuise jalgpallilaagri osalejatelt enam kui kaheksakümmend sooviavaldust. „Jalgpall on laste ja noorte lemmikala, seda nii poiste kui ka tüdrukute seas, mida näitab laagris osalejate hulga kasv. Kahjuks ei saa kõik lapsevanemad täita lapse soovi regulaarselt trennis käia. Rimi 300-eurone jalgpallistipendium annab kolmele noorele võimaluse sportlikult vaba aega veeta ning alaga lähemalt tutvust teha,“ lisas Lilleoja.

Eelmisel aastal loositi suve jooksul välja kuus Rimi jalgpallistipendiumi. Pea kõik stipendiumisaanud käisid sügisest kevadeni usinalt trennis ning osalevad sel aasta ka suvelaagris. Lisaks eile jagatud stipendiumitele jagab Rmi kolm jalgpallistipendiumi ka augustikuises suvelaagris.
Reedeni toimub üle Eesti 30 suvelaagrit, kus 940 6-11 aastast last harjutavad jalgpalli. Üleeilsel ekskursioonipäeval võõrustati lapsi A. Le Coq Arenal, kus poisid ja tüdrukud said omavahel võistelda ja elada kaasa FC Flora ja Nõmme Kalju FC kohtumisele.

Jalgpalli suvelaagreid, kus osalevad 6- kuni 11-aastaseid jalgpallihuvilised poisid ja tüdrukud, korraldatakse sel aastal juba seitsmendat korda. Laagrite korraldamise põhimõte on pakkuda lõbusat sportimisvõimalust värskes õhus. Suvelaagrite treeningud on mängulised, rõhutavad personaalset lähenemist, panevad lapsi võistkondlikult tegutsema ja arendavad ka sotsiaalselt, sest omavahel mängivad erinevate oskuste ja vanusega poisid ja tüdrukud.