Delfi keskkonnas asuv kirjaniku virutaalkodu Eestis kannab nime Paulo Coelho Club. Sealt leiab kirjandushuviline alati värskeid uudiseid Coelho tegemiste kohta, lugeda populaarseid kolumnisarju „Seitse surmapattu”, „Seitse voorust” ja „Seitse sõna”, intervjuud autoriga, arutleda foorumis erinevatel teemadel ja palju muud huvitavat. Jaanuarist käivitub sealsamas uus põnev projekt, kus saavad osaleda kõik raamatu- ja filmihuvilised.

Viimati ilmus eesti keeles Paulo Coelho romaan „Portobello nõid”, mis on tänaseks saanud bestselleriks. Raamat räägib sellest, millega tänapäeva nõiad meie moodsas ühiskonnas kokku puutuvad. Kirjastus Pilgrim on eesti keeles välja andnud üheksa Paulo Coelho raamatut: „Alkeemik”, „Palverännak: Maagi päevik”, „Veronika otsustab surra”, „Istusin Piedra jõe ääres ja nutsin”, „Viies mägi”, „Zahir”, „Üksteist minutit”, „Kurat ja preili Prym” ja viimati ilmunud „Portobello nõid”.

Paulo Coelho eriline anne on võime rääkida läbi oma raamatute kõikide inimestega ja jõuda nende südametesse. Seda kinnitab ka fakt, et tema teoseid on tänaseks müüdud üle 100 miljoni raamatu üle kogu maailma ning ta on tänapäeva üks enimloetud ja armastatumaid kirjanikke.