Ariane Grande teisikuks nimetatud Gabi DeMartino aga ütleb, et tegu oli vaid totaka koduvideoga ning ei mõelnud sellega midagi halba.

Platvormile, mida kasutatakse alasti sisu müümiseks, üleslaetud 35 sekundilise video juurde kirjutati pealkiri: "Ei pane oma püksikuid jalga".

Gabi sai video üleslaadimise eest palju kriitikat ning seda hakati raporteerima platvormihaldajale. Asi läks lausa nii kaugele, et OnlyFans otsustas naise konto sulgeda.

Juutuuber, kes tavaliselt saidile endast alasti pilte ei postita, selgitas Twitteris, et tegu oli totaka videoga ning ei mõelnud ideed korralikult läbi.

Twitterid kasutajad aga ei võtnud vabandust kuulda ning ei olnud kriitikaga kitsi.

Üks kirjutas: "Nii et Gabi DeMartino müüb lastepornot oma OnlyFans lehel? Mida kuradit? Ta saatis välja video, mida teised saavad osta kolme dollari eest ja lisas sinna juurde seksuaalse alatooniga pealkirja?!"

Sarnast kriitikat tuli veel ja veel.

Täiskasvanud näitlejate gildi president Alan Evans sõnas, et ta võttis FBIga ühendust, et sellest teada anda, ning ka OnlyFansiga, kes midagi peaks ette võtma.

"Just selliste naiste tõttu pöörduvadki inimesed meie, kes me kunagi midagi sellist ei teeks, poole ja meie jääme süüdi," ütles Evans.