Siegfried ja Roy olid ühed tuntumad mustkunstnikud maailmas. Nende akti tegi populaarseks just koos tiigrite ja lõvidega esinemine, vahendab BBC.

Mustkunstnikku meenutades sõnas David Copperfield, et Siegfried oli legend ning Penn Jillette lisas, et Siegfried ja Roy olid puhas meelelahutus ja puhas klass. Jillette sõnas veel, et Siegfried ja Roy lõid Las Vegases tuntud täiemahulise maagiashow.

Fischbacher ja Horn, kelle pärisnimi on Uwe Ludwig Horn, kohtusid kruiisilaeval ning nendega sõlmiti hiljem ka koostööleping. Pärast seda, kui neid märgati ja palgati esinema Bremenis asuvas ööklubis, läksid nad Euroopa tuurile, lisades oma kavasse ka tiigreid.

Aga neist said maailmakuulsad tähed, kui nad alustasid 1960. aastatel oma showga Las Vegases.

Nende unikaalses stiilis mustkunst, millele lisandus mitmeid kunstielemente, aitas neil pidevalt showd välja müüa. Nad esinesid üle 5000 korra kümnele miljonile inimesele pärast 1990. aastaid, kui neist said hotelli Mirage põhiesinejad.

Arvatakse, et nende publikuarv ületas 2001. aastal miljardi piiri, kui arvestada sisse ka rahvas varasematelt esinemistelt.

2003. aastal, aga juhtus suur tragöödia, kui Las Vegase show ajal ründas tiiger Roy Horni. Roy tegi läbi pika rehabilitatsioonikuuri ning aastaid hiljem suutis ta taas rääkida, kuid see intsident lõpetas duo pikalt kestnud perioodi Las Vegases.

2009. aastal oli Horni tervis nii palju paranenud, et ta sai koos Siegfriediga viimast korda laval käia, jättes publikuga viimast korda hüvasti.

Roy Horn suri koroonaviirusest tingitud komplikatsioonidesse eelmise aasta mais.