James Howard ja tema sõber Jay Luster kaevasid kirstu välja ja püüdsid selle seest ehteid kätte saada. Algselt oli perekond koletust teost šokeeritud, kuid nende ehmatus suurenes peagi. Nimelt selgus, et üheks labidameheks oli olnud surnu lapselaps.

Kadunukese sugulane George Jude ütles kohalikele uudistele, et alguses ei osanud nad kedagi kahtlustada.

"See tegi meie perekonnale väga palju haiget. Keegi meist ei oodanud, et koletus teos on süüdi mõni perekonna liige," sõnas Jude.

Politsei sai õnneks vihje, mille abil tuvastati süüdlased. Jay Luster ja James Howard arreteeriti ning nad tunnistasid kuritöö üles.

Mehed põhjendasid tegu politseile sellega, et lootisid leida kirstust ehteid, mida hiljem maha saaks müüa. Nad olid kindlad, et vanaemaga oli kirstu kaasa pandud rohkelt hinnalisi ehteid.

George Jude sõnas, et mehed ei saanud olla täie mõistuse juures.

"Ükski terve mõistusega inimene ei läheks hauda üles kaevama, nad nägid väga palju vaeva. See on segane lugu," ütles maetud naise sugulane.

James Howard, kes oli maetud naise lapselaps, kannatas narkosõltuvuse küüsis. Õnneks meestel kirstu avada ei õnnestunud. Mõlemat isehakanud hauakaevajat süüdistatakse hauarüüstamises.