Astroloog väidab, et 21.detsember on päev nagu iga teine ja mingit maailmalõppu ei tule. Muutuva ajatunnetuse all peab naine silmas seda, et Maa telg liigub Kaladest Veevalajasse ning kui Kalade ajastu oli seotud ususõdade, totalitarismi ja vaimse stagnatsiooniga, mis kestis umbes 2160 aastat, siis Veevalaja ajastu toetab hoopis teadmisi ja valgustatust.

Potjomkini sõnul juhtub harva nii, et planeetidest moodustub meie Päikesesüsteemis rida. Eriti tähelepanuväärne on, et see planeetide paraad kujutab endast sirgjoont, mis on nähtav ka Maalt. "Horoskoop ei näita sel päeval mitte ainult sündmuste jada, mis on seotud inimeste eludega, vaid ka seda, mis seotud loodusega," räägib astroloog.

See tähendab seda, et Maa aluspinnase, vee ja loodusega üldiselt võib juhtuda ootamatuid asju - Pluuto Kaljukitses ja Uraan Jääras võib põhjustada vulkaanipurskeid, põuda, tulekahjusid ja kuiva äikest. "See aspekt mõjutab Maad aga juba alates käesoleva aasta märtsist ning selle mõju kestab mitu aastat," on naine veendunud.

Saturn Skorpionis ja Neptuun Kalades võib põhjustada torme, külma talve ning varakevadel suuri üleujutusi. "Tõsised astronoomid naeravad selle 21.detsembri jutu peale, sest iidsetel aegadel, kui maiad kalendreid koostasid, teadsid nad vaid kuut planeeti. Sajandeid on sellest ajast alates aga tublisti möödunud," selgitab Potjomkina.