Jubedad kaadrid paljastavad, kuidas ja miks naine alla kukkus, nähtavasti hoidis ta veel langedes oma endlikepist kramplikult kinni.

"Ta on hull, vaata, sealt ta kukub, vaata, vaata, ta kukkus," on kuulda videost pealtnägija karjeid. Kohaliku politsei sõnul võis tugev tuuleiil naise tasakaalu häirida ja kukkumise põhjustada.

44-aastane kahe lapse ema kolis Panamasse hiljuti, varem elas ta Portugalis, ametilt oli ta õpetaja. Tragöödia toimus möödunud reedel, veidi pärast kümmet hommikul.

Kohalik elanik Erick Alzate sõnas, et tegemist on traagilise õnnetusega. "Ma elan samas tornis. Ta oli juba mõni minut oma selfisid teinud, ehitajad karjusid talle vastasmajast, et ta oleks ettevaatlik. Ta otsustas oma viimase pildi jaoks istuda reelingule ja see sai talle saatuslikuks."

"Puhka rahus. Nii loll viis suremiseks," kirjutas tuttav naise Facebooki seinale.

"Milline tragöödia, et selline kaunis daam kaotab ome elu taolisel kombel. Minu siiras kaastunne sinu lähedastele," lisas teine.

Viimastel aastatel on selfide tegemise ajal surma saanud palju inimesi. Alati enne foto tegemist tasub mõelda, et ega see inimese elule ohtu ei kujuta.

Allpool olev video ei sobi vaatamiseks nõrganärvilistele!